Titanium bouten

Daar waar reguliere leveranciers Titanium bouten niet altijd kunnen leveren, zijn titanium bouten bij PECO Select Fasteners op voorraad en snel leverbaar.

Wat zijn Titanium bouten?

Titanium bouten zijn sterk, licht en corrosiebestendig. Ze worden veel gebruikt in onder andere industriële toepassingen en de race sport. Titanium bouten bieden wij aan in diverse afmetingen, zoals de veelvoorkomende zeskantbouten en moeren. Maar ook voor een ander formaat titanium bout bent u bij ons aan het juiste adres! Voorbeelden van titanium boutjes zijn de DIN 7985 en de DIN 912.

Speciale Titanium bouten

In onze voorraad hebben wij speciale titanium bouten voor elke gewenste toepassing. Ook voor titanium boutjes met een afwijkende afmeting hebben wij de oplossing. Bent u op zoek naar titanium bouten of een specifiek titanium boutje? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies. Met onze ruime ervaring van 30 jaar hebben wij inmiddels een grote naam in Europa voor onder andere titanium bouten.

Iets anders nodig dan een Titanium bout?

Is de titanium bout toch niet het bevestigingsmateriaal waarnaar u op zoek was? Wij hebben nog veel meer soorten bouten, moeren en artikelen die dan wel aan uw eisen en wensen voldoen. Zo bestaat ons assortiment o.a. uit hamerkopbouten, voorspanbouten, Unc bouten en pasbouten. Ook voor andere toepassingen en advies kunnen wij iets voor u betekenen. Wat uw wensen ook zijn, PECO Select Fasteners helpt u graag verder!