Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Wembley Stadium - PD Fasteners

PROJECT WEMBLEY STADIUM

HV Voorspanbouten van Peco Douwes

WEMBLEY STADIUM

Het Wembley Stadium is een stadion in de Londense wijk Wembley. Het stadion wordt gebruikt als thuishaven van het Engels nationaal voetbalelftal, ook vinden hier grote popconcerten plaats. Tussen 2000 en 2007 is het voetbalstadion verbouwd. Peco Douwes heeft een aandeel in deze verbouwing door de bevestigingsartikelen te leveren in opdracht van Hollandia.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij ervoor zorgen dat u de bevestigingsartikelen op het gewenste moment ontvangt. Heeft u advies nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.

Contact

BEVESTIGINGSARTIKELEN VAN PECO DOUWES

Voor de bevestiging van de dakconstructie heeft Peco Douwes in opdracht van Hollandia het project voorzien van HV Voorspanbouten met CE keurmerk. Heeft u ook bevestigingsartikelen van Peco Douwes voor uw project nodig? Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden.

CUSTOM-MADE

Vereist uw project maatwerk? Custom-made speciale bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.