Groot onderhoud aan Schreirsbrug

speciale 10.9 bouten en bijbehorende moeren en van Peco Douwes

Schreirsbrug

De renovatie van de Schreiersbrug is noodzakelijk omdat de rondweg van een 80 km/uur naar een 100 km/uur autoweg is opgewaardeerd. De aandrijving van de brug vergt intensief onderhoud en is in de huidige situatie onvoldoende veilig.

Het onderhoud kan niet zonder verkeersvoorzieningen uitgevoerd worden. De aandrijvingen zijn verouderd en aan vervanging toegekomen, bovendien vergen de aandrijvingen veel onderhoud. Tijdens dit onderhoud was de brug kortstondig buiten gebruik en moest er binnen een kort tijdsbestek de renovatie worden uitgevoerd.

Schreirsbrug renovatie Peco Douwes - Hillebrand
Hillebrand ASK Romein

Peco Douwes en Hillebrand

Voor dit project vroeg de werkvoorbereider van Hillebrand ons of wij heel snel kunnen leveren om geen stilstand te krijgen gedurende de renovatie en afsluiting. Binnen één dag had hij de gevraagde speciale 10.9 bouten en bijbehorende moeren en ringen op de gevraagde locatie . Hij was erg blij met onze oplossing en service.
Hillebrand  is een specialist in het bouwen en renoveren van bruggen en sluizen. Belangrijk bij deze projecten is dat alles echt op tijd en op de juiste locatie wordt geleverd om  geen onnodig oponthoud of vertraging  te creëren.

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Voor de renovatie van de brug heeft Peco Douwes kwaliteit 10.9 M42x380 bouten-moeren-ringen geleverd. Deze bouten zijn op maat gemaakt bij één van onze producenten en met de eigen vrachtwagen geleverd in Friesland.

Schreirsbrug renovatie afgerond
Pecodouwes

Neem contact met ons op

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij, net als bij Iemants, ervoor zorgen dat u de bevestigingsartikelen op het gewenste moment ontvangt. Heeft u advies nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.