project Saint-Nazaire offshore

Bouten en moeren van Peco Douwes

Saint-Nazaire offshore

Voor de kust van Saint-Nazaire wordt het eerste offshore windparkproject in Frankrijk gebouwd. Het wordt gerealiseerd door Eolien Maritime France (EMF), een joint venture van EDF Renewables en het Canadese energie-infrastructuurbedrijf Enbridge. Het windpark zal voldoende energie produceren om 20 procent van de elektriciteit voor het departement Loire-Atlantique te voorzien.

Saint Nazair Offshore
Peco-02

Peco Douwes en Iemants Steel Constructions

De projecten van Iemants worden zodanig strak ingepland dat de daarbij gedefinieerde deadlines cruciaal zijn in het realiseren van projecten. Levertijd en service is dan ook van hoge prioriteit. Deze vereisten en de jarenlange professionele samenwerking zorgde ervoor dat Peco Douwes ook voor het Saint-Nazaire offshore de partner in fasteners kon zijn.

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Peco Douwes levert voor het realiseren van het windpark 1600 bouten, moeren en ringen (M56x310 10.9 thermisch verzinkt). Bij elkaar is dit ongeveer een totaalgewicht van 15.000 kilo aan bouten. In het project wordt gewerkt volgens alle verschillende normen die gelden voor offshore, de certificaten kloppen dus volledig met de bevestigingsartikelen die geleverd worden.

sunrise-saint-nazaire-sea-
Pecodouwes

Neem contact met ons op

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij, net als bij Iemants, ervoor zorgen dat u de bevestigingsartikelen op het gewenste moment ontvangt. Heeft u advies nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.