PROJECT MERWEDEBRUG

Meer dan 5000 bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Merwedebrug A27

De Merwedebrug is een dubbele boogbrug tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant, de brug is van grote waarde voor het doorgaande verkeer. In 2016 werd de Merwedebrug geïnspecteerd. Hieruit bleek dat de brug in dermate slechte conditie was, dat er direct noodreparaties aan de zwakke verbindingen moesten worden uitgevoerd.

Merwedebrug
PECOMerwedeBrug01

Peco Douwes en VolkerRail & Mercon Steelstructures B.V.

Voor de reparatie van de Merwedebrug waren ongeveer 5000 HV Injectiebouten nodig. Peco Douwes leverde op de dag van aanvraag de gewenste offerte aan bouwcombinatie VolkerRail & Mercon Steelstructures B.V. (ViVo). De HV Injectiebouten werden vervolgens, na goedkeuring van Rijkswaterstaat, binnen de gestelde termijn op de bouwlocatie geleverd en direct gemonteerd.

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Peco Douwes heeft voor dit project HV injectiegarnituren aangeleverd. HV injectiegarnituren bestaan uit: één reguliere HV Voorspanbout met een gat van 3.2mm volledig doorboord en voor 50% opgeboord met 5.5mm, één HV Voorspanmoer, één HV Sluitring met verdiepte kamer en één HV Sluitring met ontluchtingsgroef.

Untitled

Neem contact met ons op

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste bevestigingsartikelen geleverd krijgt om uw project te realiseren. Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden.

Merwedebrug

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.