Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Merwedebrug - PD Fasteners

PROJECT MERWEDEBRUG

Meer dan 5000 bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Merwedebrug A27

De Merwedebrug is een dubbele boogbrug tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant, de brug is van grote waarde voor het doorgaande verkeer. In 2016 werd de Merwedebrug geïnspecteerd. Hieruit bleek dat de brug in dermate slechte conditie was, dat er direct noodreparaties aan de zwakke verbindingen moesten worden uitgevoerd.

Peco Douwes en VolkerRail & Mercon Steelstructures B.V.

Voor de reparatie van de Merwedebrug waren ongeveer 5000 HV Injectiebouten nodig. Peco Douwes leverde op de dag van aanvraag de gewenste offerte aan bouwcombinatie VolkerRail & Mercon Steelstructures B.V. (ViVo). De HV Injectiebouten werden vervolgens, na goedkeuring van Rijkswaterstaat, binnen de gestelde termijn op de bouwlocatie geleverd en direct gemonteerd.

Neem contact met ons op

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste bevestigingsartikelen geleverd krijgt om uw project te realiseren. Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden.

Contact

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Peco Douwes heeft voor dit project HV injectiegarnituren aangeleverd. HV injectiegarnituren bestaan uit: één reguliere HV Voorspanbout met een gat van 3.2mm volledig doorboord en voor 50% opgeboord met 5.5mm, één HV injectie Voorspanmoer, één HV Sluitring met verdiepte kamer en één HV Sluitring met ontluchtingsgroef.

CUSTOM-MADE

Vereist uw project maatwerk? Custom-made speciale bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.