Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! I360 Brighton Tower - PD Fasteners

PROJECT I360 BRIGHTON TOWER

Bevestigingsankers van Peco Douwes

I360 BRIGHTON TOWER

De i360 Brighton Tower is een spectaculaire attractie welke in 2016 werd geopend. Het is een futuristische uitkijktoren aan de kust van de stad Brighton, Engeland. De toren is 158 meter hoog en via een aerodynamisch vormgegeven capsule (the Pod) worden er per keer maximaal 200 bezoekers naar boven gebracht. Op 138 meter hoogte kunnen zij optimaal van het geweldige uitzicht genieten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij ervoor zorgen dat u de bevestigingsartikelen op het gewenste moment ontvangt. Heeft u advies nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Peco Douwes werkt graag samen met Hollandia Infra en zo ook ditmaal. Wij hebben een aandeel gehad in dit unieke project door het leveren van alle ankers: M80, M64 en M52 in 10.9 kwaliteit voor de verbinding van de buisdelen. Heeft u ook bevestigingsankers van Peco Douwes voor uw project nodig? Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden.

CUSTOM-MADE

Vereist uw project maatwerk? Custom-made speciale bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.