Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Boston Flood Barrier - PD Fasteners

PROJECT BOSTON FLOOD BARRIER

Custom bevestigingsankers van Peco Douwes

Boston Flood Barrier

Nadat in 2013 er een grote watersnood was aan de oostkust van Engeland werden er 800 huishoudens in Boston overspoeld. Vanuit de overheid is er toen een programma op gezet om de kustlijn te beschermen. Eén van deze projecten is de Boston Barrier, een waterbouwkundige constructie voor Boston Town en het achterland Lincolnshire.

Peco Douwes en Hollandia

Na het faillissement van een bestaande leverancier van Hollandia werd contact gezocht met Peco Douwes. Om te voorkomen dat het project stil zou komen te liggen, heeft Peco Douwes de bevestigingsankers gekocht van de bestaande leverancier. Door de snelle aanpak konden deze worden gerold en hebben ze de juiste oppervlaktebehandeling gekregen.  Door de proactieve aanpak van Peco Douwes zijn de bevestigingsartikelen nog op tijd bij Hollandia.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij ervoor zorgen dat u de bevestigingsartikelen op het gewenste moment ontvangt. Heeft u advies nodig bij uw project? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Stormvloedkeringen zijn beweegbare keringen in riviermondingen, waterwegen en zeearmen. Ze sluiten bij extreem hoogwater. Peco Douwes heeft hiervoor de bevestigingsankers met diameters van M36, M72 en M76 en lengtes tot 8 meter, inclusief moeren en ringen aangeleverd.

CUSTOM-MADE

Vereist uw project maatwerk? Custom-made speciale bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.