Project Boston Flood Barrier

Custom bevestigingsankers van Peco Douwes

Boston Flood Barrier

Nadat in 2013 er een grote watersnood was aan de oostkust van Engeland werden er 800 huishoudens in Boston overspoeld. Vanuit de overheid is er toen een programma op gezet om de kustlijn te beschermen. Eén van deze projecten is de Boston Barrier, een waterbouwkundige constructie voor Boston Town en het achterland Lincolnshire.

Boston-01

Foto: PortPictures i.o.v. Hollandia

Boston-02

Foto: PortPictures i.o.v. Hollandia

Peco Douwes en Hollandia

Na het faillissement van een bestaande leverancier van Hollandia werd contact gezocht met Peco Douwes. Om te voorkomen dat het project stil zou komen te liggen, heeft Peco Douwes de bevestigingsankers gekocht van de bestaande leverancier. Door de snelle aanpak konden deze worden gerold en hebben ze de juiste oppervlaktebehandeling gekregen.  Door de proactieve aanpak van Peco Douwes zijn de bevestigingsartikelen nog op tijd bij Hollandia.

Bevestigingsartikelen van Peco Douwes

Stormvloedkeringen zijn beweegbare keringen in riviermondingen, waterwegen en zeearmen. Ze sluiten bij extreem hoogwater. Peco Douwes heeft hiervoor de bevestigingsankers met diameters van M36, M72 en M76 en lengtes tot 4 meter, inclusief moeren en ringen aangeleverd.

Bevestigingsankers foto

Neem contact met ons op

Vanuit ons netwerk en specialisme kunnen wij u, net als bij Hollandia, helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste bevestigingsartikelen geleverd krijgt om uw project te realiseren. Neem contact met ons op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Pecodouwes

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.