Pasbouten

Daar waar reguliere leveranciers pasbouten niet altijd kunnen leveren, zijn pasbouten bij Peco Douwes Group op voorraad en snel leverbaar. Een pasbout (centreerbout) wordt gebruikt om steekverschillen mee op te vangen. Pasbouten bieden wij aan in diverse afmetingen en kwaliteiten. Voorbeelden van pasbouten zijn de DIN 609-610 en EN14399-8.

Speciale Pasbouten

In onze voorraad hebben wij speciale pasbouten voor elke desgewenst materiaal. Ook voor een pasbout met een afwijkende afmeting hebben wij de oplossing. Bent u op zoek naar pasbouten of een specifieke pasbout? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies. Met onze ruime ervaring van 30 jaar hebben wij inmiddels een grote naam in Europa.

Iets anders nodig dan een Pasbout?

Is de pasbout niet het juiste bevestigingsmateriaal waar u naar op zoek bent? Wij hebben nog veel meer soorten bouten, moeren en bevestigingsartikelen. Zo bestaat ons assortiment verder uit: voorspanbouten, hamerkopbouten, Unf bouten en Unc bouten, Structural Bolting en din 912 materiaal. Wat uw wensen ook zijn, Peco Douwes Group helpt u graag verder!