Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Over ons - PD Fasteners

Over ons

Uw partner in bevestigingsartikelen

VOL ERVARING

Peco Douwes is een dienstverlenende organisatie op het gebied van specialistische bevestigingsartikelen, daarbij beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Vanuit ons brede Europese netwerk zorgen we dat onze klanten de kwaliteitsvolle producten naar wens geleverd krijgen.

Indien gewenst kunnen wij u informeren over de verschillende eigenschappen van de beschikbare materialen. Vanuit het netwerk bestaande uit meer dan 500 Europese professionals levert Peco Douwes passende producten voor uw project.

KWALITEIT

Van onze producten tot onze mensen, wij doen nooit concessies aan de kwaliteit.

KRACHT

Het resultaat van onze businessprincipes. Sinds 1976 zijn we gestaagd gegroeid tot marktleider op het gebied van speciale bevestigingsartikelen.

EERLIJKHEID

Eerlijkheid hebben we zeer hoog in het vaandel staan. Openheid en transparantie maken ons tot een betrouwbare partner.

GRONDIGHEID

De methode die ons bedrijf laat groeien. We geven klanten het vertrouwen dat we het de eerste keer goed doen, elke keer weer.

AANPASSINGSVERMOGEN

De flexibiliteit die ons bedrijf belooft, betekent dat we snel kunnen schakelen en ons kunnen aanpassen aan de eisen van de klant.

SAMEN STERK

Peco Douwes is onderdeel van de Zweedse internationale industriële groep Indutrade. Onze filosofie is gebaseerd op ondernemerschap en gedecentraliseerd leiderschap. Daarbij kenmerken bedrijven onder Indutrade zich door technische kennis en het vermogen om duurzame en hechte klantrelaties op te bouwen.

Wij geloven in sterke samenwerkingen, daarom hebben Peco Select Fasteners en Douwes International in juli 2018 de krachten gebundeld onder de naam Peco Douwes B.V. Gezamenlijk bieden wij de zekerheid die u zoekt op het gebied van bevestigingsartikelen.

DE VERBINDING MET TOOLS

Wij staan garant voor een zekere duurzame bevestiging. Dat betekent dat wij naast het leveren van fasteners, ook oplossingen bieden op het gebied van schroef- en montagetechniek (PD-Tools). Hoe gaan we te werk? Samen gaan we op zoek naar een efficiënte en ergonomische oplossing voor uw montageproces. Onze specialisten kunnen u helpen tijd en kosten te besparen. Denk hierbij aan het juiste advies van montagegereedschap om uw bevestigingsproces te optimaliseren.

Wij werken samen met verschillende leveranciers, waardoor we niet merk gebonden zijn. Op deze manier kunnen we u volledige keuzevrijheid bieden. Onze specialisten helpen u graag verder om uw proces te optimaliseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uw partner in bevestigingsoplossingen

Bij PD Fasteners zetten we ons in voor het bieden van superieure bevestigingsoplossingen die essentieel zijn voor het succes van industriële projecten wereldwijd. Als toonaangevende leverancier van een breed scala aan bevestigingsartikelen, van standaardproducten tot op maat gemaakte oplossingen, streven we naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten door te voldoen aan hun specifieke behoeften met producten van de hoogste kwaliteit. Doordat wij onze producten zelf leveren kunnen wij binnen 48uur de producten bevestigingsartikelen bij u op locatie hebben. Zodoende bent u altijd voorzien van de beste kwaliteit met een korte levertijd.

Missie
Onze missie is om de productiviteit en efficiëntie van onze klanten te verbeteren door het leveren van betrouwbare en innovatieve bevestigingsoplossingen. We zijn toegewijd aan continue verbetering, klanttevredenheid en het handhaven van de hoogste normen in alles wat we doen.

Visie
Onze visie is om wereldwijd erkend te worden als de meest vertrouwde en innovatieve partner in de bevestigingsindustrie. We streven ernaar om te groeien en ons aanbod voortdurend te evolueren door te investeren in technologie, mensen en duurzaamheid om zo de uitdagingen van morgen aan te kunnen.

ONS TEAM

Cock van der Werf

Commercieel directeur

Jolanda van der Gun

Purchase & Logistics

Gerard Schut

Productspecialist Fasteners

Maurice van Velzen

Productspecialist Fasteners