Over ons

Uw partner in bevestigingsartikelen

Vol ervaring

Peco Douwes is een dienstverlenende organisatie op het gebied van specialistische bevestigingsartikelen, daarbij beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring. Vanuit ons brede Europese netwerk zorgen we dat onze klanten de kwaliteitsvolle producten naar wens geleverd krijgen.

Indien gewenst kunnen wij u informeren over de verschillende eigenschappen van de beschikbare materialen. Vanuit het netwerk bestaande uit meer dan 500 Europese professionals levert Peco Douwes passende producten voor uw project.

Peco Douwes Offshore Industrie met alloy
Peco Douwes Offshore Industrie 2

Samen sterk

Peco Douwes is onderdeel van de Zweedse internationale industriële groep Indutrade. Onze filosofie is gebaseerd op ondernemerschap en gedecentraliseerd leiderschap. Daarbij kenmerken bedrijven onder Indutrade zich door technische kennis en het vermogen om duurzame en hechte klantrelaties op te bouwen.

Wij geloven in sterke samenwerkingen, daarom hebben Peco Select Fasteners en Douwes International in juli 2018 de krachten gebundeld onder de naam Peco Douwes B.V. Gezamenlijk bieden wij de zekerheid die u zoekt op het gebied van bevestigingsartikelen.

De verbinding met tools

Wij staan garant voor een zekere duurzame bevestiging. Dat betekent dat wij naast het leveren van fasteners, ook oplossingen bieden op het gebied van schroef- en montagetechniek (PD-Tools). Hoe gaan we te werk? Samen gaan we op zoek naar een efficiënte en ergonomische oplossing voor uw montageproces. Onze specialisten kunnen u helpen tijd en kosten te besparen. Denk hierbij aan het juiste advies van montagegereedschap om uw bevestigingsproces te optimaliseren.

Wij werken samen met verschillende leveranciers, waardoor we niet merk gebonden zijn. Op deze manier kunnen we u volledige keuzevrijheid bieden. Onze specialisten helpen u graag verder om uw proces te optimaliseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Peco Douwes Bevestigingsartikelen Op maat gemaakt
Peco Douwes Bevestigingsartikelen Kwaliteit

Kwaliteit

Van onze producten tot onze mensen, wij doen nooit concessies aan de kwaliteit. 

Peco Douwes Bevestigingsartikelen Kracht

Kracht

Het resultaat van onze businessprincipes. Sinds 1976  zijn we gestaagd gegroeid tot marktleider op het gebied van speciale bevestigingsartikelen.

Peco Douwes Bevestigingsartikelen Eerlijkheid

Eerlijkheid

Eerlijkheid hebben we zeer hoog in het vaandel staan. Openheid en transparantie maken ons tot een betrouwbare partner.

Peco Douwes Bevestigingsartikelen Grondigheid

Grondigheid

De methode die ons bedrijf laat groeien. We geven klanten het vertrouwen dat we het de eerste keer goed doen, elke keer weer.

Peco Douwes Bevestigingsartikelen Reactievermogen

Aanpassingsvermogen

De flexibiliteit die ons bedrijf belooft, betekent dat we snel kunnen schakelen en ons kunnen aanpassen aan de eisen van de klant.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op een van de iconen om contact met ons op te nemen.

Testimonials

Joost Sterckx

Smulders

"Wij kozen voor Peco Douwes voor de service. Wij zoeken in een leverancier naar betrouwbaarheid, expertise, flexibiliteit, kwaliteit en een proactieve houding. Dat zijn exact de aspecten die we bij Peco Douwes vinden."

Piet de Vries

Hollandia Infra

"Meedenkers met deskundig advies op het gebied van levertijd en kwaliteit. Dat maakt Peco Douwes een betrouwbare partner, waarbij de relatie altijd voorop staat."

Elmahdi Badaoui

Hillebrand ASK Romein

Ik ben heel blij met jullie snelle services. Het team heeft mij heel goed en snel geholpen.
Binnen 1x dag kon ik de bouten en bijhorende moeren en ringen op de gevraagde locatie kregen.