Over Ons

Wie zijn we en wat doen we?

Peco Douwes Group is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is het bieden van oplossingen voor bevestigingsvraagstukken op professioneel niveau. Die oplossing ligt in een totaalpakket van kennis, flexibiliteit, snelheid, logistieke dienstverlening, certificaten en speciale bevestigingsartikelen in elke maatvoering en materiaaleigenschap. Met deze kenmerken wil Peco Douwes Group uitblinken in de markt tegen een marktconforme prijs om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te genereren.

Vanwege onze grote contactenkring zijn wij instaat vanuit ons kantoor en magazijn in Pijnacker iedereen te bedienen of de afnemer zich nu in Nederland of daar buiten bevindt. Wij zijn onder meer de exclusieve distributeur van Friedberg (HV Voorspanbouten EN14399-4/6) in de Benelux. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van meer dan 500 Europese professionals die wij inschakelen om het onze klanten naar de zin te maken.

Voor de kennis put Peco Douwes Group uit meer dan 30 jaar werkervaring in de bevestigingsartikelen. Daarnaast beschikken we over eigen vervoer om ten alle tijden snel de bestelde artikelen bij de klant af te kunnen leveren.

Peco Douwes Group …”Kwaliteit bevestigd”.

Peco Douwes Group heeft aangetoond te beschikken over een managementsysteem dat voldoet aan de eisen gesteld in:
NEN-EN-ISO 9001:2015