Oogmoer en Ringmoer Nodig?

Oogmoeren, ook wel ringmoeren genoemd, zijn moeren waarop aan de bovenkant een ring bevestigd zit. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld het hijsen van zware producten of bevestiging aan kabels.

Oogmoeren zijn in allerlei vormen en formaten in gebruik en in veel gevallen zijn ze specifiek op maat gemaakt. Bij Peco Douwes Group kunnen de oogmoeren in elk formaat en van elk gewenst materiaal en oppervlaktebehandeling gemaakt worden. Hiermee heeft u dus altijd precies de juiste oogmoer voor uw project.

Groot distributeur Oogmoeren en Ringmoeren

PECO Select Fasteners heeft altijd een voorraad standaard oogmoeren volgens de DIN 582, maar wij hebben ook oogmoeren of ringmoeren voor speciale toepassingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om voor u specifiek een oogmoer of meerdere te leveren. Bent u dus op zoek naar een standaard of speciale oogmoer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en persoonlijk advies.

Bent u niet op zoek naar een oogmoer? Ook bij andere wensen kunnen we altijd leveren wat u zoekt. Hoe speciaal en specifiek uw bevestigingsartikel ook moet zijn, Peco Douwes Group levert het! Zo vindt u in ons assortiment ook tapeinden, voorspanbouten of pasbouten.