Hastelloy

Hastelloy

Hastelloy is een nikkel-kobalt-chroom-molybdeenlegering met een hoge corrosiebestendigheid, ook bij hoge temperaturen. Hastelloy is bestand tegen diverse bijtende en zure substanties. Daardoor is Hastelloy goed van toepassing in de chemische industrie. 

Duplex PD Fasteners Speciale bevestigingsmaterialen

Verhoudingen van de legering

De verhoudingen van de verschillende metalen waar hastelloy uit bestaat is niet altijd gelijk, er kan in de ene hastelloy legering bijvoorbeeld meer nikkel zitten dan in de andere hastelloy legering. Om dit aan te geven wordt er een bepaalde aanduiding achter hastelloy gezet. Deze aanduiding maakt duidelijk welke specifieke samenstelling hastelloy precies heeft. 

Hastelloy in uw project

Wilt u hastelloy gebruiken in uw project? Peco Douwes is uw partner bij uitstek. Al onze bevestigingsartikelen zijn in alle formaten leverbaar in elk gewenst materiaal. Onze specialisten bespreken graag uw wensen en de levermogelijkheden. Wilt u één of meerdere van onze producten in hastelloy bestellen, neem dan contact met ons op. Ook als u een ander materiaal wilt gebruiken is Peco Douwes de partner voor u. 

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.