Hastelloy

Hastelloy

Deze legering is een nikkel-kobalt-chroom-molybdeenlegering met een hoge corrosiebestendigheid. Bovendien is de legering ook zeer goed bruikbaar bij hoge temperaturen. De legering is bestand tegen diverse bijtende en zure substanties. Daardoor is Hastelloy goed van toepassing in onder andere de chemische industrie. 

alloy liggend op de grond

Verhoudingen van de legering

De verhoudingen van de verschillende stoffen is niet altijd gelijk, er kan in de ene hastelloy legering bijvoorbeeld meer nikkel zitten dan in de andere legering. Om dit op te lossen wordt er gebruik gemaakt van aanduiding. Deze aanduiding wordt achter de legering gezet en maakt duidelijk welke specifieke samenstelling het materiaal precies heeft. Laat het ons weten als u hier vragen over heeft. 

Hastelloy in uw project

Wilt u deze legering gebruiken in uw project? Peco Douwes is uw partner bij uitstek. Al onze bevestigingsartikelen zijn in alle formaten leverbaar en in elk gewenst materiaal. Onze specialisten bespreken graag uw wensen en de levermogelijkheden. Wilt u één of meerdere van onze producten bestellen, neem dan contact met ons op. Ook als u een ander materiaal wilt gebruiken is Peco Douwes de partner voor u. 

Custom-made

Vereist uw project maatwerk? Custom-made bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.