Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Materialen - PD Fasteners

MATERIALEN

Speciale bevestigingsartikelen afgestemd op uw project

Duplex

De legering van austeniet en ferriet maakt een vorm van roestvast staal (RVS) genaamd Duplex. Dit staat ook wel bekend onder werkstofnummer 1.4462. Benieuwd naar de eigenschappen en toepassingen van Duplex? Door de hoge PREN waarde is Duplex op vele manieren te gebruiken. Lees meer over Duplex.

Super duplex

Super Duplex (werkstofnummer 1.4501) is een nog betere variant van Duplex. Super Duplex is een vorm van roestvast staal (RVS) gevormd uit een legering (een vaste oplossing van een of meer metalen in een ander metaal) van austeniet en ferriet. Benieuwd naar de eigenschappen en toepassingen van Super Duplex? Super Duplex is op vele manieren te gebruiken. Lees meer over Super Duplex.

Roestvast staal

RVS is op vele manieren te gebruiken en heeft vele voordelen. Benieuwd naar de eigenschappen en toepassingen van roestvast staal? Lees dan meer over roestvast staal.

Alloy (725 – 825)

Alloy is een austenitische legering die dankzij de uitgebalanceerde analyse en buitengewoon hoge chroomconcentratie, uitstekend bestand is tegen veelvoorkomende corrosie en putcorrosie in media die chloride bevatten. Benieuwd naar de specifieken kenmerken? Lees dan meer over alle soorten Alloy in de specificaties.

Hastelloy (C4 – C22 – C276)

Deze legering is een nikkel-kobalt-chroom-molybdeenlegering met een hoge corrosiebestendigheid, ook bij hoge temperaturen. Hastelloy is bestand tegen diverse bijtende en zure substanties. Daarom is Hastelloy goed van toepassing in de chemische industrie. Benieuwd naar de verhoudingen van de legering? Lees dan meer in de specificaties.

Titanium

Titanium Grade 2 (3.7035) is de meest gebruikte titaniumlegering in alle productvormen voor industriële service vanwege de sterkte, uitstekende corrosiebestendigheid en vervormbaarheid. Naast Titanium Grade 2 zijn er nog meer soorten Titanium (qrs). Deze zijn terug te vinden in het specificatie overzicht.

Bumax Grades

Dit is een Zweedse producent die zich richt op bevestigingsartikelen voor in extreme omstandigheden, waar een combinatie van hoge corrosieweerstand evenals hoge treksterkte vereist is. De bevestigingsartikelen zijn volledig traceerbaar doormiddel van een 3.1 of 3.2 certificaat. Voor de productie van de bout en / of moer wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europese materialen en grondstoffen, deze zijn tevens voorzien van een CE-Markering. Benieuwd naar de kenmerken? Lees dan meer in de specificaties.

CUSTOM-MADE

Vereist uw project maatwerk? Custom-made speciale bevestigingsartikelen behoren tot onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze productspecialisten.