Bevestigingsmateriaal op maat

Terug naar overzicht

Bevestigingsartikelen volgens uw tekening

Bevestigingsartikelen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De standaard artikelen zijn te vinden in elke bouwmarkt of bij uw huidige leveranciers,  maar als bedrijf loopt u er vaak tegenaan dat ze de speciale artikelen niet hebben. Juist die speciale artikelen heeft Peco Douwes Group (PDG) op voorraad en/of zijn snel te leveren, en dit alles op uw wensen gericht. Wij zijn dé specialist in het leveren van uw specifieke artikelen vanaf tekening of monster.

Moeren en bouten op maat

Hoe speciaal en specifiek, van welk materiaal, kopsoort en draadlengte uw bevestigingsartikelen is en/of moet worden, Peco Douwes Group levert het!

Injectiebouten op maat

Er zijn verschillende manieren om injectiebouten, moeren, en andere bevestigingsmaterialen op maat te laten maken. Zo kan dat bij PDG volgens monster of volgens tekening. Mocht u niet weten hoe en wat u op moet meten? Peco Douwes Group heeft een app, waarin de maten gemakkelijk zijn in te voeren.

Peco App: maten van bouten en moeren

Weet u niet precies hoe en wat als het gaat om maten van schroefdraad en alle mogelijkheden rondom het opmeten van bevestigingsmaterialen? Wilt u de maat van een bout of moer achterhalen? De Peco app is een handige tool voor boutafmetingen. Download nu gratis de PECO app:

app_store googleplay_badge

Vragen?

Heeft u alsnog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Bellen kan ook, op 015 3615200

Contactformulier

Bestel direct via 015 3615200