Tapeinden

Terug naar overzicht

Een tapeind (DIN938 – DIN939 – DIN835) is een draadeind met een blanke (zonder draad) borst in het midden. Tapeinden worden veelvuldig gebruikt voor het indraaien in bestaande toepassingen, vervolgens het te klemmen onderdeel en daarna het vastzetten met de bijbehorende moer aan het andere tapeind gedeelte.

Speciale tapeinden

Peco Douwes Group levert niet alleen standaard tapeinden. Naast de standaard tapeinden hebben we ook tapeinden in speciale materiaal specificaties. Ook als u een tapeind nodig heeft welke een andere afmeting heeft dan standaard kunnen wij die u leveren. Bent u op zoek naar deze speciale tapeinden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies.

Iets anders nodig dan een tapeind?

Is een tapeind niet hetgeen wat u zoekt, dan hebben wij andere soorten bevestigingsartikelen die wel aan uw eisen en wensen kunnen voldoen. Ook voor andere toepassingen en advies kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen. Zo bestaat ons assortiment verder uit: HV-Voorspanboutenbinnenzeskant artikelen, rekbouten, studbolts, HV-Injectiebouten. Wat uw wensen ook zijn, Peco Douwes Group helpt u graag verder!

Bestel direct via 015 3615200