Structural Bolting sets / niet-voorgespannen boutverbindingen

Terug naar overzicht

Structural Bolting sets? Peco Douwes Group loopt voorop.

Niet-voorgespannen boutverbindingen zijn een productsoort waar Peco Douwes Group (PDG) bekend om staat.

Sinds 2013 heeft PDG als voorloper op de wensen van haar klanten ingespeeld om de zgn. Structural Bolting sets. Ook wel de “niet-voorgespannen boutverbindingen” genoemd.

Niet-voorgespannen boutverbindingen volgens EN15048 norm

Wij leveren u, naast ons vaste programma van “voorgespannen boutverbindingen” volgens de EN 14399, ook de Structural Bolting sets van andere normen. Neem hiervoor contact op.

Peco Douwes Group beschikt dan ook een ruime voorraad van de SB-sets van Europees Fabrikaat. Zowel ISO4014 als ISO4017-garnituren sets (*) in Klasse 8.8 Thermisch verzinkt iso-passend volgens de norm EN15048.

Bent u op zoek naar deze Structural Bolt sets die aan de huidige EN15048 norm moet voldoen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

(*) Deze garniturenset is volgens ISO4014/4032 (Borstbout/Moer) en ISO4017/4032 (Tapbout/Moer) van dezelfde fabrikant, met CE-Keur en 3.1 Certificering zoals de norm voorschrijft.

Sluitringen bij Structural Bolt sets

Mocht bij uw project ook sluitringen nodig zijn, als aanvulling op deze Structural Bolt sets, dan kunnen wij deze volgens ISO7089, 200HV Thermisch verzinkt uit voorraad meeleveren.

WEL” Voorgespannen boutverbindingen

Zoekt u juist “wel” voorgespannen boutverbindingen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ook voor andere speciale bouten en moeren kunnen wij meer voor u betekenen.

 

Hoe specifiek uw materiaal of product ook is, Peco Douwes Group helpt u graag verder !

Bestel direct via 015 3615200