Speciale Bouten en Moeren

Stel uw vraag online Terug naar overzicht

Voor sommige toepassingen volstaan standaard bevestigingsartikelen, maar vaak zijn juist speciale bouten en moeren gewenst. Denk aan lichtgewicht bouten van aluminium of titanium, roestvaste moeren in RVS of bouten met specifieke afmetingen. Dit zijn bevestigingsartikelen die reguliere leveranciers niet of niet snel kunnen leveren. Bij Peco Douwes Group bent u voor deze producten dan wél aan het juiste adres! Indien gewenst met materiaal certificaat.

Leverancier van speciale bouten en moeren

Peco Douwes Group is uw betrouwbare leverancier van speciale bouten en moeren. Wij specialiseren en richten ons op het leveren van speciale bevestigingsartikelen. Wilt u bouten of moeren kopen van specifieke afmetingen, 100% Europese origine of van speciale materialen of kwaliteiten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Hoe specifiek uw materiaal ook is, wij leveren het!

Iets anders nodig dan speciale bouten en moeren?

Naast speciale bouten en moeren hebben wij nog veel meer bevestigingsartikelen in ons assortiment. Zo vindt u bij ons:

Ook voor andere toepassingen en advies kunnen wij iets voor u betekenen.

Overige artikelen

Wij leveren naast het assortiment dat u online vindt alle bevestigingsartikelen; op maat of vanuit onze vooraad. Voorbeelden van producten die niet online staan vindt u in onderstaande lijst.

Voor bestellingen van deze producten zult u contact met ons op moeten nemen.

Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op. Peco Douwes Group helpt u graag met uw project!

Stel uw vraag
Bestel direct via 015 3615200