Injectiebouten

Terug naar overzicht

Injectiebouten op maat

Wij zijn specialist in het leveren van speciale bevestigingsartikelen. Het maken van een afwijkende afmeting of artikel is voor ons geen probleem. Het is dan ook mogelijk om uw injectiebouten te bestellen in verschillende diameter. De verbinding met injectiebouten is een stevige manier, voor een zogenaamde “stijve constructie”. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld bouwplaten aan elkaar te verbinden, wat er voor zorgt dat er volgens geen verschuiving van de platen meer plaatsvindt.

Ringen voor Injectiebouten

Een injectiebout wordt voorzien van een set ringen. 1x met verdiepte kamer (onder de kop) en 1x met onluchtingsgroef (boven de moerzijde). Dit zijn de zogenaamde ringen met “kamer” en “groef”. Wilt u meer informatie over de werking en het injecteren? Neem dan contact met ons op.

Iets anders nodig dan injectiebouten?

Ons assortiment bestaat niet enkel uit standaard injectiebouten, maar biedt ook producten aan van Friedberg (HV Voorspanboutensets), Heico-lock en Duplex materialen. Daarnaast omvat ons assortiment nog veel meer verschillende bevestigingsartikelen.

Wat uw wensen zijn, Peco Douwes Group helpt u graag verder!

Bestel direct via 015 3615200