HV Voorspanbouten EN14399

Wij bieden HV-voorspanbouten van fabrikant August FRIEDBERG GmbH uit voorraad aan Terug naar overzicht

HV Voorspanbouten zijn zeer nuttig als het gaat om het op het juiste moment voorspannen van bouten. De voorspanning of klemkracht van de bout levert druk op rond omliggende vlakken. Dit zorgt voor wrijvingskracht, om de bout zo strak en goed mogelijk vast te krijgen. Deze voorspanbouten zijn uit voorraad van M12 t/m M72 (EN14399-4)

Waarom Friedberg fasteners

August Friedberg GmbH heeft al 125 jaar ervaring en biedt nu een breed scala aan 1e klas bevestigingsartikelen aan.
Van oorsprong richt het bedrijf zich op bouten voor de mijnbouw, maar inmiddels is men doorgegroeid naar onder andere auto-, machine-, wind- en andere industrieën die gebruik maken van op maat gemaakte bevestigingsartikelen. Door de ervaring en kennis binnen het bedrijf is Friedberg een succesvolle wereldspeler geworden.

Groot distributeur Friedberg fasteners

Wij zijn voorraadhoudend distributeur van de marktleider voor EN14399 voorspangarnituren met een voorraad van +/- 200 ton in thermisch verzinkte uitvoering. Als volledig gecertificeerd partner hebben wij de mogelijkheid om alle Friedberg producten te leveren. Daarmee zijn wij de partner voor u om in Nederland, maar ook in België en Luxemburg de producten van Friedberg te kopen.

Bent u op zoek naar voorspanbouten, of zoekt u Injectie Voorspanbouten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ook voor andere speciale bouten en moeren kunnen wij iets voor u betekenen. Hoe specifiek uw materiaal of product ook is, PECO Douwes Group helpt u graag verder!

HV Voorspan "Injectie"bouten
Bestel direct via 015 3615200