Artikelen “volgens Monster”

Terug naar overzicht

Is de maat van uw bout en/of moer u niet bekend? Of uw bevestigingsartikelen zijn niet genormeerd zijn (volgens DIN/ISO/etc)? Dan kunnen wij desgewenst uw geleverde monster reproduceren.

Moeren en bouten op maat

Hoe speciaal en specifiek, van welk materiaal, kopsoort en draadlengte uw bevestigingsartikelen is en/of moet worden, PECO Douwes Group (PDG) levert het. U stuurt uw monster op; wij maken het na. Interesse? Neem contact met ons op.

Injectiebouten op maat

Er zijn verschillende manieren om injectiebouten, moeren, en andere bevestigingsmaterialen op maat te laten maken. Zo kan dat bij Peco Douwes Group volgens monster of volgens tekening. Mocht u niet weten hoe en wat u op moet meten? PDG heeft een app, waarin de maten gemakkelijk zijn in te voeren.

Peco App: maten van bouten en moeren

Weet u niet precies hoe en wat als het gaat om maten van schroefdraad en alle mogelijkheden rondom het opmeten van bevestigingsmaterialen? Wilt u de maat van een bout of moer achterhalen? De Peco app is een handige tool voor boutafmetingen. Download nu gratis de PECO app:

app_store googleplay_badge

Levering en certificering

Hoe speciaal en specifiek uw bevestigingsartikelen ook moeten zijn, PECO Douwes Group levert het op de door u gewenste tijdstip.
Desgewenst volledig 3.1/3.2 gecertificeerd!

Zie ook bevestigingsartikelen volgens tekening – op maat gemaakt.

Bestel direct via 015 3615200